< Tilbake

Kitchen & Table på Clarion Hotel Admiral

http://www.kitchenandtable.no/restaurants/bergen/ er Clarion Hotels nye restaurantkonsept som kombinerer Manhattans smaker med norske råvarer. Vi bruker mye lokale råvarer fra Bergen og området rundt, og har stort fokus på kvalitet. Menyen endrer seg etter sesong, men vi lover å alltid ha både kjøtt, fisk og vegetarretter tilgjengelig. Har du spesielle allergier, tar vi selvfølgelig også hensyn til det.  Restauranten er godt tilrettelagt med god plass, og en kombinasjon av forskjellige bordhøyder og sittegrupper. Flere plasser for handikapparkering like ved hotellet. Handikaptoalett. Hyggelig betjening og velsmakende mat.

Inngang til hotellet og restauranten
Uteservering like på Vågen
Fra baren

På regnfrie dager er det fint å spise både frokost og middag ute på terrassen, rett over vannet. Her kan du titte på fjellene, Bryggen og båtene som kjører forbi mens du nyter morgenkaffen eller inntar middagen. Menyen endrer seg etter sesong, men vi lover å alltid ha både kjøtt, fisk og vegetarretter tilgjengelig. Har du spesielle allergier, tar vi selvfølgelig også hensyn til det.

<
>