< Tilbake

Kitchen & Table på Clarion Hotel Admiral

Bergen, med sin fantastiske beliggenhet omgitt av syv fjell, blir ofte sitert som en av de vakreste byene i verden. Og nå kan det absolutt holde seg når det gjelder de ledende matdestinasjonene også! Den svenske kokken Marcus Samuelsson, basert i New York, hadde en idé. Han bestemte seg for å kombinere favorittsmakene fra sitt eget matmekka, Manhattan, med fantastiske lokale råvarer fra Bergen. Resultatet er en magisk sammensmelting av kulinariske tradisjoner. Restauranten er godt tilrettelagt med god plass, og en kombinasjon av forskjellige bordhøyder og sittegrupper. Flere plasser for handikapparkering like ved hotellet. Handikaptoalett. Hyggelig betjening og velsmakende mat.

Inngang til hotellet og restauranten
Uteservering like på Vågen
Fra baren

På regnfrie dager er det fint å spise både frokost og middag ute på terrassen, rett over vannet. Her kan du titte på fjellene, Bryggen og båtene som kjører forbi mens du nyter morgenkaffen eller inntar middagen. Menyen endrer seg etter sesong, men vi lover å alltid ha både kjøtt, fisk og vegetarretter tilgjengelig. Har du spesielle allergier, tar vi selvfølgelig også hensyn til det.

<
>