< Tilbake

Kitchen & Tabel Clarion Bergen Airport

I À la carte-restaurant, Kitchen & Tabel, serveres spennende retter inspirert av Manhattan og Bergen. På menyen finner du både kjøtt, fisk samt vegetarmat, og restauranten benytter seg av mye lokale råvarer hentet fra Bergen og omegn. Bar Kitchen & Table byr på et stort utvalg drikkevarer - både med og uten alkohol. Avslutt dagen med en kopp kaffe eller annet i baren som henger sammen med restauranten. HC-parkering under tak, like ved inngangen. Ut av vinduet ser du rett på rullebanen til flyplassen.

Inngang med HC-parkering under tak
Parkering like nedenfor hotellet og restauranten
Baren i restauranten

Det er ikke bare utsikten over rullebanen som er hovedattraksjonen ved restauranten ved Bergen flyplass. Det er – selvfølgelig −  maten. Den svenske stjernekokken Marcus Samuelsson som er bosatt i New York har skapt en meny med en fantastisk blanding av smaker fra Manhattan kombinert med nøye utvalgte vestlandske råvarer fra jord og hav. Resultatet er definitivt verdt en pause. Det går jo alltids flere fly.

<
>