Bakmontert heis på MB Vito!

Om oss

Har selv som rullestolbruker erfart mangelfull, og lite tilgjengelige opplysninger om bygg og uteområder som er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne.

På nettsiden "Bergen for alle" vil informasjon om Bergen med omegn, turer i fylket, noen byer i Sør-Norge, samt ett par turer til Sverige/Danmark være samlet på nettsiden. Har ved besøkene ikke benyttet målebånd, men dokumentert med bilder, bruk av elektrisk rullestol av type www.permobil.com, og bil MB Vito med bakmontert heis for å viser tilrettelegging, og tilgjengelighet.

«Et bilde sier mer enn tusen ord»

Fokus har vært på tilrettelagt parkering, inngangsparti, uteområde, (om det er flatt/ujevnt/kupert), samt om dekke på turveier og stier er av asfalt, betong, sand, eller grus. Heis, handikaptoalett, kafe, plass i utstillinger mellom montere, og i publikumsrom forøvrig. Lagt inn kort beskrivelse etter besøkene. Faktaopplysninger, kart, bill.priser, åpningstider m.m. klikk på link til hjemmesiden til stedene som er besøkt. Bergensavisen laget reportasje om nettsiden:  www.ba.no/nyheter  03.des. (2010) som er FN's internasjonale dag for funksjonshemmede.

Klar med fotoapp
Enkel, men praktisk rampe