< Tilbake
Fløien Folkerestaurant

Fløien Folkerestaurant

Bygget ble innviet den 13.juli 1925 og Bergen hadde fått sitt landemerke på toppen av byens mest besøkte fjell. Praktbygget var tegnet ned til minste detalj også med ornamenter og interiør av Einar Oscar Schau. Utsikten fra Fløyen er blant de vakreste i Bergen. Byen, Vågen, øyene, fjellene og Nordsjøen i det fjerne. Solnedgangen og skumringstimen et helt spesielt minne… Fløyen har vært et yndet utfartssted for bergensere og tilreisende i uminnelige tider. Bare noen minutter unna Fisketorget ligger et vakkert turterreng med stier og gangveier, dyreliv og fuglesang. Utsikt, frisk luft og gode turmuligheter lokker stadig bergensere og turister opp på fjellet. Etter besøk: Rampe ved inngangsparti, obs på dørterskel ca 5-6 cm, god plass i restauranten. Obs på handikaptoalettet som er lite og trangt. (med en el.kombistol er det akkurat plass)

Godt tilrettelagt
En fin sommerdag
Heis til vognen

Fløyen og Fløien Folkerestaurant – en spektakulær attraksjon du ikke kan gå glipp av. Utsikten fra Fløyen er blant de vakreste i byen og et helt spesielt minne. Ta Fløibanen ti topps og legg ut på en fin tur i byfjellene. Gode stier som er skiltet og merket gir trygghet og energi til å oppleve naturen. Her finner roen og du kan senke skylderne etter en travel dag.

Med en utsikt utover det vanlige finner du vår sommerrestaurant. Her får du servert mat med lokale råvarer fra en rikholdig meny. På regnværsdagene tenner vi i Peisen og det blir ekstra lun stemning inne hos oss.

 

 

<
>