< Tilbake
På tur ut Byfjorden

Bergensfjord/Stavangerfjord

I Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund har vi landganger som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Vennligst ta kontakt med innsjekkpersonalet i terminalen for assistanse.

MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord er godt tilrettelagt for bevegelseshemmede.  Denne lugartypen må bestilles på tlf. +47 51 46 40 99. Handicaplugarene har bad og toalett på 6 kvadratmeter, mens selve lugaren er på 10,9 kvadratmeter. Lugarene har en døråpning på 94 centimeter, og det er ikke dørkant på gulvet, slik at gjester med rullestol lett skal kunne komme seg inn. Andre lugartyper er ikke tilpasset rullestol.

På bildekk blir reisene med handicapbil plassert like ved heis. Handicaplugarene ligger ved heisen på dekk 8. På dekk 7 er det god plass i fellesområder, i kafe og restaurant. Minus er for høy skranke i resepsjonen som ikke er tilrettelagt for rullestolbruker. Til dekk 10 er det dørautomatikk, god plass både under tak, og ellers rundt på soldekket. Båtene er ny og fin, godt tilrettelagt, så båttur kan absolutt anbefales. 

Ut Byfjorden en fin vårdag
HC-parkering like ved heisen
Kveld ombord

Da MS Stavangerfjord ble satt i drift 15. juli 2013, satte hun en ny standard til havs, både for komfort og miljø. Det identiske søsterskipet MS Bergensfjord startet sine seilinger i mars 2014. Cruisefergene har plass til om lag 1500 passasjerer og 600 biler. Våre gjester kan velge mellom åtte forskjellige lugarkategorier, og de 306 lugarene på hvert skip spenner fra komfortable standardlugarer til luksuriøse suiter.

Uansett hvilket skip du reiser med, kan du være sikker på at du befinner deg på et topp moderne fartøy som legger forholdene til rette for en drømmetur på havet, enten du ønsker en cruiseopplevelse eller reiser med oss for å komme deg videre til en lengre ferie. På skipene har verftet Bergen Group Fosen skapt en avslappende og stilfull 1900-talls-atmosfære i nært samarbeid med Bergen Group Ship Design og arkitekt Finn Falkum-Hansen. Alt ligger til rette for at dagens reisende skal trives blant fordums finesser i ny utgave.

<
>