< Tilbake

Kristiansand - Bystranda

Området er tilrettelagt for funksjonshemmede med blant annet baderampe. Bystranda ligger rett ved svømmehallen hvor det også er kiosk, kafeteria og toalett. Sentralt i friluftsområdet ligger en sandstrand omgitt av plener og beplantninger. Spaserveier og arealer beregnet på soling strekker seg utover på begge sider av badebukta. Stedet er tilrettelagt med badetrapper, dusjer og vannkraner. Det er bane for sandvolleyball og arealer for lek og annet ballspill.

Mot hotellet
Strandpromenade
Fint arrangert rampe

I mars 2013 fikk Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse. Prosjektet har et samlet areal på ca 41.000 kvm, et idrettsbasseng på 50x25 meter, idrettshall som er eliteseriearena for håndball med ca 1700 sitteplasser og et badeland med kapasitet til 1000 gjester samtidig.

Aquarama, med sin fantastiske beliggenhet på Bystranda i Kristiansand, er et ressursanlegg for regionens innbyggere og en attraksjon for turister – et senter for folkehelse, opplevelse, idrett og velvære.

<
>