< Tilbake

Bjørneparken Flå

https://bjorneparken.no/barnevogn-og-rullestol/

De har bygget asfaltveier eller bruer til de fleste av sine attraksjoner for enklere adkomst. Krokodilleland, Tunet, bjørnene og elgsvingen har god tilgjengelighet med barnevogn og rullestol. Det er noen bratte og gruslagte veier som leder til revene og reinsdyrene, mens ulvene, gaupene og Sætra ligger på toppen av parken. I 2021 har de fjernet trappene og asfaltert veien opp med slynger for å gjøre stigningen mindre.

Dersom du synes dette høres litt skummelt eller slitsomt ut, fortvil ikke! Det finnes nemlig en handicapvei i parken som du kan følge med rullestol og barnevogn helt opp til Sætra og gaupene. Denne trasséen er noe lengre å gå, men er fri for trapper og bakkene har mindre stigning.

Bjørneparken
Olav Thon gruppen overtok Bjørneparken 2007
Krokodilleland
Flott arrangert
Hengebroer
På sætra

De fleste vil at ting skjer fort! Men, dette er dagen da familien skal kose seg. Tenk trafikksikkerhet og unngå farlige forbikjøringer om du kommer med privatbil. Der er et greit kollektivtilbud til parken som vi stadig jobber for at skal bli bedre. Bjørneparken ligger i midt i fantastiske naturlige områder i Hallingdal. Dette gjør at vi kan gi dyrene våre flotte, naturlige og store innhegninger. For deg som besøker oss betyr det at du er omkranset av fjell og skog mens du vandrer i parken vår.

<
>