< Tilbake
Rosendal Fjordhotel

Rosendal Fjordhotel

Steinparken er en fortelling om det geologiske mangfoldet på Folgefonnhalvøyen. Parken er et av besøksmålaene til Folgefonna nasjonalparksenter. Det nyeste tilskuddet i parken, er dinosaurhuset. Tar du turen inn her, så får du kanskje svar på hvor dinosaurene ble av?

Baroniet, Ludvig Rosenkrantz og Karen Mowatt sitt lille slott fra 1660 er omkranset av et vakkert og historisk hageanlegg med 300 år gammel renessansehage med et vell av roser, romantisk landskapspark fra 1850- årene, og Kjøkken & Urtehage med urter, blomster, grønsaker, frukt og bær. Hagen er bygd opp over flere hundre år med skiftende stilretninger og moter innenfor hagekunsten. Her kan du oppleve over 300 år med hagehistorie! Havecaféen byr på deilig lunsj med friske råvarer fra kjøkken- og urtehagen, samt utvalde lokale produsenter fra Rosendalsområdet.

Folgefonnsenteret, i utstillingane kan du sjå og lære om livet i Hardangerfjorden, naturmangfald, berekraftig bruk av naturressursar og ikkje minst  om klimaendringar før og no. Gjennom utstillingane håpar vi at mange vil få større interesse for dei store samanhengane på jorda, men også få kunnskap gjennom dei små historiane naturen fortel. Lær om korleis menneska har brukt naturressursane på Folgefonnhalvøya gjennom tidene, heilt sidan dei første innvandranane slo seg ned her for 9000 år sidan.

Fremstår i en lys og romantisk stil, med fin utsikt over Hardangerfjorden. Restauranten har plass til totalt 250 gjester. De har et godt kjøkken som byr på gode lokale og internasjonale retter, vennlige og blide servitører tar gjerne imot dere og serverer fra hotellets à la carte meny. 

Åpningstider: kl 12.00 til kl 21.00. Noen variasjoner kan forekomme.

​For mer informasjon om menyer, bordbestilling, tilbud og prisinformasjon ta kontakt: 

​Telefon: 534 88 000

<
>