< Tilbake
Akvariet i Bergen

Akvariet i Bergen

Akvariet er stort sett godt tilrettelagt med nylig oppgradert uteområder. Slake fine ramper, god utsikt til forskjellige dammene og akvariene inne som ute. Lett å komme rundt, underlag av asfalt og heller.  Handikapparkering ved inngang samt like nedenfor. Inne er det god plass i utstillingene, mellom akvariene og i fellesområder, men på de mest besøkte dagene kan det gjerne virke litt trangt. Kinosal med 3D, kafe, noe trang heis, og ett handikaptoalett som er ganske slitt og lite. (toalettforholdene skulle vært oppgradert) Verden er full av fantastiske skapninger selv om vi ikke ser dem hver dag. Omtrent to millioner arter har blitt beskrevet av forskere og fått egne navn. 

Pingvin-mamma
Hovedinngang
Nytt uteområde våren 2013
Nye ramper 2013
Godt med plass
Karpedammen

Akvariet har (i tillegg til NordnesGarasjen) tilrettelagt noen HC-parkeringsplasser ved billettluke/inngang. Ved behov av disse må det ved ankomst gis beskjed i billettluken.
NB: For å kunne benytte seg av disse parkeringsplassene må man ha gyldig parkeringsbevis som utstedes av kommunen. Vi tar forbehold om at det er ledige plasser.

<
>