< Tilbake
Utsikt mot Bjørnefjorden

Oseana Kunst- & Kultursenter

Oseana ble offisiellt åpnet 17.juni 2011. Fint inngangsparti med dørautomatikk. Lett å komme rundt, god plass i vestibyle, utstillinger, konsertsal og ellers i områder for publikum. Litt liten og trang heis (sjaktheis) Mangel på dørautomatikk til handikaptoaletter. Fra terrassen, og fra Færingen restaurant er det en vidstrakt utsikt over Bjørnefjorden med fjord og fjell.  Senteret er ei langsiktig investering i kunst og kultur. Gevinsten er eit rikare samfunn med meir tilfredse menneske. Avkastninga på dei investerte kulturkronene kjem i form av begeistring, opplevingar og eit samfunn med god utvikling. Denne ideen vil gje utbytte som generasjonar kan hauste av.

Inngangsparti
Opp til terrassen
Stor terrasse
Til utstillinger
Fra utstillingen
Bjørnefjorden

I brytninga mellom sjø og land på Mobergsneset ligg Oseana kunst- og kultursenter.

Oseana er eit hus for det lokale, regionale og nasjonale kulturlivet. Fordelt på 5 800 kvadratmeter finn du kultursal, restaurant, galleri og lokale for kurs, konferansar, møter og selskap.

Vi ynskjer å ta ein nasjonal posisjon der Oseana skal presentere kunst og kultur på ein ny og annleis måte i Noreg. I kombinasjon med natur-, friluftsliv- og matopplevingar skal Oseana syne att i det vestlandske fjord- og fjellandskapet.

<
>