< Tilbake
Utsikt mot Bjørnefjorden

Oseana Kunst- & Kultursenter

Oseana ble offisiellt åpnet 17.juni 2011. Fint inngangsparti med dørautomatikk. Lett å komme rundt, god plass i vestibyle, utstillinger, konsertsal og ellers i områder for publikum. Litt liten og trang heis (sjaktheis) Mangel på dørautomatikk til handikaptoaletter. Fra terrassen, og fra Oseana restaurant er det en vidstrakt utsikt over Bjørnefjorden med fjord og fjell. Senteret er ei langsiktig investering i kunst og kultur. Gevinsten er eit rikare samfunn med meir tilfredse menneske. Avkastninga på dei investerte kulturkronene kjem i form av begeistring, opplevingar og eit samfunn med god utvikling. 

Inngangsparti
Opp til terrassen
Stor terrasse
Til utstillinger
Fra utstillingen
Bjørnefjorden

I Oseana kunst- og kultursenter skal vi skape ”Ei verd av inspirasjon!”.

Unge og eldre, amatørar og profesjonelle – alle skal få utfalde seg. Det er plass til både opera, teater, rockekonsertar, konferansar og tilbod til lokale lag og organisasjoner.

Bedrifter og engasjerte menneskje i Os og Bergens-regionen har bidratt med ca 100 millioner kroner for at Os skal få eit kulturelt senter med kulturtilbod av høg kvalitet. Os Kommune har bidratt med andre halvparten. Grieg arkitekter har teikna eit vakkert bygg som også har Noregs største solcellepanel og har blitt eit forbildeprosjekt hos ENOVA.

Senteret er ei langsiktig investering i kunst og kultur. Vinsten er eit rikare samfunn med meir tilfredse menneske. Avkastninga på dei investerte kulturkronene kjem i form av begeistring, opplevingar og eit samfunn med god utvikling.

 

<
>